Forum Komuniti Stormreaders Network
29 July, 2014, 10:46:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Selamat Datang Forum STORMREADERS NETWORK segala masalah anda akan selesai disini!
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: LUPA PASSWORD EWALLET  (Read 652 times)
mesrarakyat
Budak Baru
*
Posts: 6


View Profile
« on: 05 August, 2010, 08:51:09 AM »

assalamualaikum

saya dah bank in duit di stormreader, malangnya saya terlupa password ewallet, camna nak buat? ada sesiapa yang bantu?

wslm
Logged
abunabil
Budak Baru
*
Posts: 77


View Profile
« Reply #1 on: 05 August, 2010, 08:51:58 AM »

terus call ofis storm
setel on spot
Logged
iqbalwaharp
Global Moderator
Titanium
*****
Posts: 824


muahahaha...


View Profile WWW
« Reply #2 on: 05 August, 2010, 09:14:31 AM »

yup.. betol tuh..
kene reset balik password ek..
contact storm bg no ID dan IC
nnti admin akan resetkan password semula..
 Wink
Logged

nikasraf
Budak Baru
*
Posts: 3



View Profile WWW
« Reply #3 on: 23 January, 2014, 11:23:19 AM »

Salam,

Nak tanya skit la. Tadi saya ada try features dalam e-store untuk daftar testdrive member. Saya registerkan untuk wife saya sebab nak tahu macam mana sistem tu berfungsi. Tapi problemnye bila dah activate akaun, nak login dah kena reset password tapi ewallet password nak guna yang mana ek? Fresh registration tapi xde info pasal ewallet password. Takut nanti kalu ada prospek buat benda sama dan tak menjadi, boleh la jawab.
Logged

Nik Khairul Asraf Bin Nik Mohamed
Guna & Jana Berganda --> http://bit.ly/ameen4all
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!